Olemme aviopari Janne ja Maarit. Asumme omakotitalossaTornion-jokilaaksossa Pellon keskustassa, hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä. Perheeseemme kuuluu Jannen kaksi kouluikäistä lasta, 3 kultaistanoutajaa, cotton de tulear-kiinanharjakoira mix ja kissa. Harrastamme koirien kanssa näyttelyitä ja käytännön metsästystä.


Jannella on ollut koiria lapsuuden kodissa aina, Suomenpystykorvia ja Norjanharmaitahirvikoiria. Ensimmäinen oma koira tuli 2006, Suomenpystykorva Raiku. Ensinmäinen kultainennoutaja, Minni tuli elämääni Maaritin matkassa 2011. Jerry vei lopulta sydämmeni tälle kultaiselle rodulle.

Maaritin ensimmäinen oma koira oli kultainennoutaja Ressu, joka tuli vuonna 1992. Maarit rakastui täysin tähän rotuun. Ressu oli kiltti, helppo koulutettava ja mitä parhain perhekoira. Maarit hankki seuraavan kultaisennoutajan, Minnin, Dianera´s as you wish, vuonna 2005. Maarit kävi Minnin kanssa muutaman kerran näyttelyssä.

Minni eli perheessämme ainoana koirana, vuoteen 2014 asti, jolloin hankimme Cotton mixin, Mocan. Minnistä jouduimme luopumaan kesällä 2016. Jerry tuli meille alkuvuonna 2017. Näyttelykärpänen iski, kun kävimme Jerryn kanssa ensimmäisessä näyttelyssä. Sitten se olikin menoa. Jerryn kanssa kierrettiin muutamissa näyttelyissä ja menestystäkin tuli. Halumme jalostaa tätä upeaa koirarotua kasvoi kasvamistaan ja siitä se ajatus sitten lähti. Tytöt tulivatkin perheeseemme kesällä 2018. Janne kävi kasvattajakurssin tammikuussa 2019 ja kennelnimen sai jouluna 2019. Korona sotki Maaritin suunnitelmia käydä kasvattajakurssi kesällä 2020. Mutta toiveissa on, että syksyllä 2020 tämä toteutuisi.

Arvostamme koirissa terveyttä, luonnetta, rodunomaisia taipumuksia ja ulkonäköä. Ajatuksenamme on, että kasvateistamme tulisi rodunomaisia harrastuskavereita. Jalostuksessa käytämme vain terveystutkittuja koiria. Toivomme pennuille koteja, joissa ne saavat purkaa energiaansa johonkin mukavaan harrastukseen.

Meihin voi olla yhteydessä milloin vaan, jos kiinnostuit koiristamme tai mahdollisista tulevista pennuistamme.

Janne ja Maarit