Pentuinfo

Me ilmoitamme tulevista pentueistamme ennakkoon sivuillamme.

Pentuvarauksia otamme vastaan heti kun pennut ovat syntyneet. Meille voi toki soittaa /käydä ennen pentujen syntymää, jos kiinnostuit kyseisestä yhdistelmästä. Pentujen ensimmäiset 3-4 viikkoa olemme rauhoittaneet vierailta.

Jos otat yhteyttä sähköpostitse, toivoisimme sinun vastaavaan ainakin seuraaviin kysymyksiin:

* Missä asut ja millainen perhe sinulla on?

* Kumpaa sukupuolta ja mihin tarkoitukseen etsit koiraa?

* Miksi juuri kultainennoutaja?

* Onko sinulla ennen ollut kultaistanoutajaa?

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä. Pennut on madotettuja, rekisteröityjä, eläinlääkärin tarkastamia ja tunnistusmerkittyjä. Pennun mukana saat Golden info-kirjan ja kattavat hoito-ohjeet. Liitämme sinut vuodeksi Golden Ring ry:n jäseneksi. Suosittelemme pennun vakuuttamista niin, että vakuutus on voimassa, kun haet pennun uuteen kotiin. Pennun kaupasta tehdään Suomen kennelliiton hyväksymä kauppasopimus+ lisäehdot liite.

Pennun ostaja sitoutuu tekemään koiralle viralliset PEVISA- tutkimukset (lonkka- ja kyynärnivel kuvaukset sekä silmätarkastuksen) ennen 24 kk:n ikää.

Jatkossa toivomme, että pennun omistajat pitävät meihin yhteyttä. Jos tulee ongelmia tai jos jokin pennun hoitoon ja/tai kasvatukseen liittyvä asia askarruttaa. Olemme kiinnostuneet kuulemaan kasvattiemme kuulumisia ja meistä on mukava nähdä myös jatkossa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla.

Janne ja Maarit